lauantai 21. syyskuuta 2013

Pulled Pork

1 kg maustamatonta kassleria
2 ½ tl suolaa
2 tl mustapippuria
2-3 tl NoMun Barbecue-maustetta
American BBQ Sauce Kentucky Whiskey- barbecuekastiketta

Mausta liha suolalla, mustapippurilla ja NoMun mausteella. Kääri liha tiiviisti tuorekelmuun ja nosta maustumaan jääkaappiin seuraavaan päivään asti. Nosta liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Grillaa lihaa miedolla lämmöllä grillissä tunnin ajan välillä käännellen. Valele lihan pintaan barbecue-kastiketta useaan kertaan grillauksen aikana. Nosta liha grillistä ja nosta tiiviiseen folioon. Nosta liha uuniastiassa uuniin ja kypsennä 150 asteessa noin 3½ tuntia. Alenna uunin lämpö 125 asteeseen ja anna liha olla uunissa vielä tunnin verran. Nosta liha uunista ja anna vetäytyä foliossa 45 minuuttia. Revi haarukalla ja käsin valmiiksi pieniksi paloiksi.

Ei kommentteja: