sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Täytetyt paprikat

4 paprikaa

400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 dl keitettyä riisiä
1 suolakurkku
1 dl ranskankermaa
½ tl Sambal Oelek-chilikastiketta
½ tl valkosipulimurskaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ tl paprikajauhetta

pinnalle:
juustoviipaleita (tai raastetta)

Halkaise paprikat ja poista siemenet. Valmista täyte. Ruskista jauheliha, lisää silputtu sipuli ja mausteet. Sekoita täytteeseen pieniksi kuutioitu suolakurkku, riisi ja ranskankerma. Tarkista täytteen maku. Täytä paprikat jauhelihatäytteellä. Levitä pinnalle juusto viipaleina tai raasteena. Kypsennä uunissa 225 asteessa 20-25 minuuttia tai kunnes juusto on saanut väriä pintaan. Älä kypsennä liikaa, etteivät paprikat pehmene liiaksi.

Ei kommentteja: