lauantai 10. tammikuuta 2009

Valkosipuli-pippuripossu

600 g possun sisä- tai ulkofileetä
1 pkt tuoreita herkkusieniä
150 g valkosipulituorejuustoa
1 mieto sipuli
suolaa
mustapippuria
margariinia



Leikkaa herkkusienet ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuullota sienet ja sipuli paistinpannulla. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Leikkaa filee auki siten, että filee muodostaa levyn. Nuiji filee kevyesti ohueksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Levitä täyte fileen päälle ja kääri rullalle. Sido puuvillalangalla kiinni. Nosta rulla korkeareunaiseen astiaan, sillä täyte voi jonkin verran valua paiston aikana. Paista uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Tarjoa lisäkkeenä yrttilohkoperunoita ja keitettyjä kasviksia.

Ei kommentteja: