7 dl raakaa fusillipastaa
400 g jauhelihaa
3/4 tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ tl valkosipulimurskaa
½ tl chilitahnaa
½ tl paprikajauhetta
1 prk tomaattimurskaa
3 porkkanaa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 iso sipuli
1 prk minimaisseja
2 ananasrengasta
Paista jauheliha ja mausta se. Lisää tomaattimurska ja anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Leikkaa porkkana, paprika ja sipuli ohuiksi, tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Puolita maissi ja leikkaa ananakset paloiksi. Keitä pasta valmiiksi. Kuumenna wokissa oliiviöljy. Lisää wokkiin kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Lisää wokkiin viimeisenä keitetty pasta ja jauheliha. Sekoita ainekset.
14 vuotta sitten
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti