maanantai 15. kesäkuuta 2009

Paneroidut possupihvit

400 g possun ulkofilettä
n. 2 dl vehnäjauhoja
n. 2 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
½-1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
½ tl chilijauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
margariinia paistamiseen

Leikkaa possu n. 1 cm paksuiksi pihveiksi. Nuiji pihvit muutaman millimetrin paksuiksi pihveiksi tuorekelmun alla. Sekoita lautaselle vehnäjauhoihin mausteet. Riko toiselle lautaselle kananmunat ja vatkaa rakenne rikki. Kolmannelle lautaselle lisää korppujauhot. Pyörittele pihvit ensin jauho-maustesekoituksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista kuumalla paistinpannulla rasvassa, kunnes pihvin pinta on kullankeltainen.

Ei kommentteja: