tiistai 9. kesäkuuta 2009

Pyttipannu

6 isoa perunaa
1 pkt grillimakkaraa
1 mieto sipuli
2 kananmunaa
(1 pkt pekonia)
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
valkosipulijauhetta
chilijauhtetta
margariinia paistamiseen

Leikkaa perunat raakoina pieniksi paloiksi. Paista perunoita paistinpannulla rasvassa, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta perunat suolalla. Lisää pannuun pieneksi leikattu makkara ja paista, kunnes makkara on saanut paistopintaa. Lisää pieneksi leikattu sipuli pannuun. Alenna tässä vaiheessa lämpöä, jotta sipuli ei pala, vaan kypsyy. Lisää loput mausteet. Viimeiseksi lisää kananmunat. Sekoita pyttipannua jatkuvasti, jotta kananmunat hyytyvät tasaisesti. Jos laitat pekonia pyttipannuun, leikkaa se pieniksi paloiksi ja ruskista ensimmäisenä. Nosta pekonipalat sivuun ja jatka perunoiden paistamisella. Lisää pekonipalat pyttipannuun sipulien kanssa yhtäaikaa.

Ei kommentteja: