sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Broilerilasagne

650 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
½ dl vettä
2 prk 5% fraichea
2-3 rkl mango chutneyta
2 rkl Sambal Oelek-chilikastiketta
2 tl tandoorimaustetta
1 1/2 rkl kanafondia
1 1/2 rkl hunajaa
reilu 100 g paprikaa paloina
lasagnelevyjä
juustoraastetta

Paista broilerisuikaleet. Sekoita kaikki mausteainekset fraichen joukkoon, poista mangochutneysta tulleet mangon palat. Huuhtaise paistinpannulta vedellä kanasta irronneet maut, kaada fraicheseokseen ja sekoita. Kasaa lasagne kaatamalla ensin öljytyn uunivuoan pohjalle hiukan fraichekastiketta ja aseta päälle lasagnelevyjä niin että pohja peittyy. Ripota päälle noin kolmannes broilerin paloista ja paprikasta ja kaada päälle kastiketta. Jatka näin myös seuraavat kerrokset niin, että päällimäiseksi tulee kastiketta. Painele lasagnea varovasti, jotta kaikile levyille tulee kastiketta. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa noin noin 45 minuuttia. Peitä lasagne kannella tai foliolla paistamisen puolessa välissä, jotta pinta ei pala. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Vinkki. Broilerilasagneen sopii myös ananas. Leikkaa neljä ananasrengasta pieniksi paloiksi ja lisää lasagnekerroksiin.

(Ohje mukailtu Hellapoliisilta)

Ei kommentteja: