lauantai 8. marraskuuta 2008

Ryppyperunat ja punainen mojo-kastike

Mojo-kastike

1/3 kokonaista valkosipulia
½ dl Extra-neitsytoliiviöljyä
½ dl valkoviiniä
1 punainen chilipalko
1/6 tl juustokuminaa
1/6 tl paprikajauhetta
1/3 tl merisuolaa

Mittaa kaikki ainekset oliiviöljyä lukuunottamatta tehosekoittimeen ja soseuta pehmeäksi kastikkeeksi. Lisää lopuksi hitaasti oliiviöljy.

Ryppyperunat

pieniä uusia perunoita
merisuolaa

Lisää perunat kattilaan, jossa on hyvin suolaista vettä. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia. Valuta vesi pois ja nosta pois levyltä. Peitä kattila pyyhkeellä ja anna perunoiden vetäytyä 5 minuuttia, jotta perunat rypistyvät. Tarjoa Mojo-kastikkeen kanssa.

Ei kommentteja: