lauantai 22. marraskuuta 2008

Possuwokki

500 g porsaan sisäfileetä
1 punainen paprika
1 chilipalko
1 pala tuoretta inkivääriä (1-2 rkl silputtuna)
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 maustemitta mustapippuria

kastike:
2 dl vettä
1 rkl vasikanfondia
1 rkl currya
1-2 rkl maissijauhoja

Suikaloi possu ja paprika, silppua chili, inkivääri ja valkosipuli. Ruskista filesuikaleet wokissa ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Lisää paprika, chili, inkivääri ja valkosipuli, kypsennä 3-4 minuuttia. Lisää lihat wokkiin. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada wokkiin jatkuvasti sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa lisänä basmatiriisiä.

Ei kommentteja: