maanantai 17. marraskuuta 2008

Spaghettikastike

400 g jauhelihaa
2 salottisipulia
1-2 valkosipulinkynttä
½ chilipalko
1 prk tomaattimurskaa
1 dl tuoretomaattimurskaa
2 rkl ketsuppia
3/4 tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ tl paprikajauhetta
2,5 dl vettä
1 dl ruokakermaa
2 rkl ruskeaa Maizena-suurustetta

Ruskista jauheliha. Lisää kuutioidut sipulit, valkosipulit ja chili. Freesaa hetki. Lisää mausteet ja ketsuppi. Siirrä jauheliha kattilaan ja lisää tomaattimurska, kerma ja vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä 1½-2 tuntiin. Sekoita välillä. Lisää ennen tarjoilua Maizena-suuruste kuumaan kastikkeeseen, jotta kastike saostuu. Anna kiehahtaa.

Tarjoa spaghetin ja juustoraasteen kanssa.

Ei kommentteja: