tiistai 25. marraskuuta 2008

Juustoiset jauhelihapihvit

400 g jauhelihaa
½ dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
2 salottisipulia
½ tl valkosipulimurskaa
1 tl Sambal Oelek-chilikastiketta
½ tl paprikajauhetta
½ tl rouhittua mustapippuria
3/4 tl merisuolaa
1 dl juustoraastetta
2 kananmunaa

Sekoita keskenään ruokakerma ja korppujauhot. Anna turvota. Lisää silputtu sipuli, mausteet, juustoraaste ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää viimeisenä jauheliha ja sekoita tasaiseksi. Paista koepala ja tarkista maku. Muotoile pihvejä ja paista paistinpannulla tai uunissa 225 asteessa puolisen tuntia. Valmiit pihvit voidaan pakastaa.

Tarjoa lohkoperunoiden ja sipulikastikkeen kanssa.

Ei kommentteja: