tiistai 28. lokakuuta 2008

Broilerisalaatti

650 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 kurkku kuutioina
2 kpl suolakurkkua kuutioina
1 paprika kuutioina
4 ananasrengasta pieninä paloina
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
250 g kolmiväristä simpukkapastaa
2 pientä punasipulia ohuina viipaleina koristeluun

kastike:
½ ptk (225 g) kevytmajoneesia
1 prk kermaviiliä
currya
mustapippuria
 
Paista broilerisuikaleet kypsäksi, anna jäähtyä. Leikkaa joukkoon kurkku, suolakurkut, paprika ja kirsikkatomaatit. Lisää ananaspalat. Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi (al dente), huuhtele välittömästi kylmällä vedellä. Lisää ainesten joukkoon pasta.

Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin, maistele, jotta saat sopivan makuisen kastikkeen. Lisää kastike salaatin joukkoon, sekoita hyvin, anna maustua kylmässä muutama tunti.

Koristele halutessasi punasipulirenkailla.

(Ohje mukailtu Hellapoliisilta)

Ei kommentteja: