tiistai 28. lokakuuta 2008

Pekoni-jauhelihapihvit

400 g jauhelihaa
½ dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
2 salottisipulia
½ paprika
½ tl valkosipulimurskaa
½ tl Sambal Oelek-chilikastiketta
1 tl paprikajauhetta
3/4 tl rouhittua mustapippuria
½ tl suolaa
40 g Aura-juustoa
170 g pekonia


Pilko sipulit ja paprika pieniksi kuutioiksi. Esikypsennä paprikaa hetki mikrossa. Turvota korppujauhot ja kerma. Lisää mausteet, sipuli, paprika ja Aura-juusto sekä kananmunat. Lisää jauheliha. Sekoita hyvin.

Muotoile paksuja pihvejä (8 kpl). Pyöritä pihvin ympärille siivu pekonia ja paina kevyesti pihvi tasaisen paksuksi. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Tarjoa lohkoperunoiden ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Ei kommentteja: