tiistai 28. lokakuuta 2008

Kuorrutettu uunisei

400 g seitä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 tomaattia
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilijauhetta
1 tl currya
2 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta

Laita kohmeiset kalapalat uunivuokaan. Kuori ja hienonna sipuli, murskaa valkosipulinkynsi ja viipaloi tomaatit. Ripottele kalan päälle mausteet, sipuli ja valkosipuli. Nosta päälle tomaattiviipaleet.

Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasossa 35-40 minuuttia. Kaada kypsentämisen puolivälissä kalojen päälle kerma ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.

Ei kommentteja: